mămăliguţă cu brânză şi smântână
pizza cu ciuperci
MARŢI
dimineaţă
tartine cu muşchi fiert cu condimente
prânz
ciorbiţă de viţel
salată de crudităţi cu peşte
MIERCURI
dimineaţă
cereale înmuiate în compot de ananas, cu bucăţi de fructe proaspete
prânz
pilaf cu ciuperci şi murături
JOI
dimineaţă
cereale cu iaurt
prânz
ciorbiţă de viţel(de marţi)
cârnăciori de casă cu piure de cartofi
salată de varză cu mărar
VINERI
dimineaţă
arpacaş fiert, combinat cu fructe, miere, stafide şi nuci
prânz
placintă cu spanac si ciuperci
chifteluţe de cartofi cu salată de varză roşie
SÂMBĂTĂ
dimineaţă
omletă cu caşcaval, pate de ficat făcut în casă
prânz
şniţel de pui cu piure de cartofi
salată verde
DUMINICĂ
inspiraţie de moment
Sâmbăta am făcut şi cumpărăturile în Piaţa Obor, de unde am luat carnea(viţel, piept de pui, ficăţei de pui), lactatele(brânză telemea, brânză de vaci, smântână, unt), legumele, măsline, borş, ciuperci şi fructe. Am plătit în total 170 lei. Pentru supermarket(mălai, orez, spanac congelat, foi de plăcintă, iaurt, compot de ananas, pastă de tomate, am planificat 50 lei. Cârnăciorii de casă îi aveam în congelator. Rezultă un total săptămânal pentru alimente, de 220 lei, în care am izbutit să ne încadrăm de câteva luni încoace.
O săptămână mai uşoară, tuturor!
Mihaela Dămăceanu