La prima expozitie

Saptamana trecuta am avut marea bucurie de a merge pentru prima oara la o expozitie la care a participat si Mihnea cu doua lucrari. O parte din profesorii de desen si pictura de la Liceul Nicolae Tonitza au organizat la ISART Cultural Center o expozitie cu tema "Ingeri". Majoritatea lucrarilor au fost ale elevilor din clasele a V-a, dar au participat si cativa copii mai mari.Dupa cate poze v-am aratat, cred ca ati dedus deja ca acesta este desenul lui Mihnea:


Si tot a lui Mihnea, este pictura din josul acestei fotografii, cea pe fundal mov inchis.


In timp ce admiram aceasta lucrare care mi-a placut foarte mult, doamna profesoara m-a auzit si mi-a spus ca este a unui copil putin mai mare, adica a VII-a. Tare mi-ar placea sa vad si copiii nostri cu astfel de lucrari, peste doi ani. Avand in vedere cat de frumos au inceput, sansele sunt foarte mari.
 

O alta lucrare care mi-a placut mult, este si aceasta. Mai erau cateva ale unor copii din clasele a VI-a, foarte frumoase si acelea. Din pacate nu le-am putut fotografia, a fost asa de multa lume, ca efectiv nu am avut loc sa fac poze.


Si acum sa va arat protagonistii:


Sunt doar niste copilasi. Dar ce copilasi! Ne creste sufletul, pana suuus de tot!


Si in poza urmatoare ii puteti vedea mai bine pe domnul profesor Barbu Ionut - pictura si doamna profesoara Chiobas Maria -desen. In stanga de tot, doamna diriginta Cretu Lucia.


Copiii sunt indragostiti de dansii, iar noi le multumim pentru tot ce fac!

Mult succes copilasilor si cat mai multe expozitii in continuare!

Ultimele fotografii sunt facute de domnul Bogdan Iorga, caruia de asemenea ii transmit multumiri.

O saptamana frumoasa sa aveti!

Mihaela Damaceanu

Etichete: , , ,